Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Masterchef Türkiye
mehmet şefin barbaros olan düşmanlığını anlamak mümkün değil.suclu emir adam barbaraso bağırıyor.mehmet şef adaletli biri değil.vari yoğu özgül.surekli tarif veriyor durmadan yanına gidiyor nerdeyse kendi yapacak yemeği.yazik barbarosu harcıyorsunuz orada.
emirde çocuk gibi.insan açtığı kapağı kapatır.emir güvenilir biri değil.sampiyon olmak için herşeyi yaparım demişti.nerden bileceğiz bilerek açık bırakmadığını.
mehmet şef birgün de eraya bagir.erayin ne kadar pis çalıştığını görmüyor musun?ekrana baktıkça midem bulanıyor.
ayrıca özgülce elindeki kaşıkları yıkayıp pis lavabonun kenarına vurup yemeğin içine sokuyor.lavabonun içindeki aleti yıkamadan kullanıyor.bunlari diğerlerini rezil ettiğiniz gibi hiç linç etmediniz.ama konu barbaros olunca linç ediyorsunuz.ayip gunah.