Esra Erol - çarşamba günü umut yilmaz'in gelmeyip " pumuk'a

Esra Erol Esra Erol
çarşamba günü umut yilmaz'in gelmeyip " pumuk'a mesaj göndermesindeki" yadirgadim. niçin yadirgadim elcevap: ses umut'un sesine hiç benzemiyordu. çünkü umut'un sesi boğuk değil gür bir ses tonu var. inşallah ben yanilmiş olurum.
bir hikaye konusunun ana konusu: beyaz atli prens-ki umut yilmaz- pamuk prenses'e doğru atini sürdü...halkin sevgilisi haline erişen beyaz atli çekemeyenler olacak; pamuk prensesi çekemeyenler olacak hasetler "umut gibi dört dörtlük bir genç nasil oluyor da pamuk gibi kiza aşik olabiliyor !?" diyecekler. çocuklar bunlara inanmayin ve de bunlarin oyunlarina gelmeyin. umut yilmaz sadece bir talibiyle bir defa konuşmasinda 125000-1405000 görsele erişerek rekor kirmiştir. umut yilmaz olmasaydi ne hanife ve de ne bir başkasi taninabilirdi. umut "tüm dört dörtlük adam gibi adam " ilke ve prensiplerini uhdesinde bulunduran örnek bir genç. elbette ki genci yaptiğim yorumlarimda ilmen takdir ediyorum. evlenme programlarinda nahoş tutum ve davranişlarda bulunmamiştir.
umut yilmaz-pamuk pars aşkinin izlenmesini ilmen ben izleyip yorumlar yapacağim. bu aşk izlenmeye değer ve de tahmin ediyorum hikayelere-romanlara-senaryolara -masallara konu olur.
, diye düşünüyorum. saygilarimla.
umut yilmaz, bir çok bayana verdiği şansi. kendilerine verilen şanslari kullanamadilar ya da kullanmayi bilemediler ve şanslarini kaybettiler. pamuk pars ise kendisine verilen şansi çok iyi kullanacağa benziyor. ben umut gibi bir gencin mutlu bir aile kurmasini destekliyorum.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.