Esra Erol - bahar bak gecen sene inadin tutmasaydi simdi belkide bebegin

Esra Erol Esra Erol
bahar bak gecen sene inadin tutmasaydi simdi belkide bebegin olmustu.yas geldi geciyor elini cabuk tutmaya bak.otuzundan sonra anne olmak bebek icin sagliksiz diyor uzmanlar.
zelihaya gelirsek zeliha kizim sana akil veren yokmu.bu hareketlerinle kendine zarar veriyorsun.ikinci hanife vakasi mi olmak istiyorsun anlamadim.ama gorduklerin sana ders olmali.karsindaki kisi zorlamayi siddeti sevmiyor.anla artik zeliha.biraz daha romantik olmaya calis.ben herseyi yaptim diyorsun ama bagirmaktan baska ne yaptin.biraz karakterini ve tarzini degistir.biraz romantik cicibici bir kiz ol.hatta sac rendini degistir.topuklu giyme biraz daha minnak bir kiz olmaya calis.
agirbasli ol.kacan kovalanir bira z kacmayi dene.
biraz sabirli ol.bekle ve gor.israrci tavrini birak kavgacilma.karsindakini korkutiyorsun.bak obur kiz nasil isini biliyor.nasil tahrik oldun ve ona karsi fiziksel zarar verecek sekilde davranmissin.bak kizin eline koz verdin.
zeliha kizim evladim hic ictenpazarlikli degilsin.
kayinvalidende o yuzden seni istiyor.
zeliha senin yaninda olsam sana daha cok akil verirdim.bu isi duzeltirdim ama malesef canim.
sen ne yap biliyormusun mustakbel kayinvalidenle isbirligi halinde ol.ama kimseye soyleme.gizli gizli takdik al.once karsindakini tani ve ona gore davran.sonra gerisi gelir.huyuna suyuna git.
yesim hanimdan pskolojik destek almayi kabul et.biraz alttan al.zeliha sakin kiskandirmak amacli sacmasapan isler yapma cok yanlis yaparsin.biraz rahat ol.dunyanin sonu gelcekmis gibi davranip karsindakini korkutup kaciriyorsun.elinde bir firsat vardi onu kullanamadin.zeliha biraz kurnaz ol.
toz pembesi gul kurusu kiyafetler giyin.sac modelini ve rengini degistir.uzun firfirli romantik etekler elbiseler giyin.vamp olma.solaryuma girme.beyaz tenli olmaya calis.yasinin kiyafetlerini giyin.
yuzun hep somurtuyor devamli guleryuzlu ol.mutevazi ol.kirmizi guzel kiyafetlerde al.ama modeli dantelli gupurlu olsun romantik olsun.topuklu kadin ayakkabilari degilde narin genc kiz ayakkabilari giy.boyunu kisalt.
daha ne diyim sana zeliha.
haline uzuluyorum.zeliha karsindaki kisiyi iyi tani tepeden tirnaga giyim kusam sac makyaj en onemlisi karakterini degistir.
gerekirse bahcivan tulumu giyin cicibici ol.tarz ol.birde bagirma.en onemlisi bagirma.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.