Esra Erol - esra hanim bu bazi insanlara yuz veriyorsunuz ekranda kalabilmek

Esra Erol Esra Erol
esra hanim bu bazi insanlara yuz veriyorsunuz ekranda kalabilmek icin yapmafiklari kalmiyor.ezgilere de aynisi oldu melislere de aynisi oldu luvritada ayniydi.bakin ne oldu gittiler zuhal topalin locasini doldurdular.kovulanlar grubu.
artik şov yapan insan gormek istemiyorum yeter artik.eller havaya havaya alkiş nedir yaaa.yeter ama.su papyonlu adami gonderin.cok kaba.ikidebir bana bak kes sesini diyip duruyo.sov yapiyo iki saat yerine oturmuyor.
o varsa ben izlemicem artik gina geldi.
baharda cok simardi orda sevdigi var talierine cikiyo yalandan.
esra hanim yeter artik evlenen evlensin evlenmeyen ceksin gitsin.artik ciddiyet istitorum.
emine de beni sinir ediyo.hem parduse giyiyor turbanli ama diger tesetturlu olmayanlardan daha sacma hareketler yapiyo.her onune gelenin elini tutuyo.bide diyoki sahilde el ele dolastik.sonrada o benim kocam mi bana karisamaz gibi konusuyo.tesetturunde cilkini cikardilar.
nasil musade ediyorsunuz.bari ekranda elele tutusturmayin su insanlari.daha elinde yuzuk bile yok yaptigi hareketlere bakin.
esra hanim suan en kaliteli sizin programiniz ama rafikal kararlar alin.oyunculari gonderin.yeter artik izdivacsa izdivac programi gibi olsun.bu son uyarim olsun.digerlerini izlememe karari aldim
sizde duzeltmezseniz sizi de izlemeyecegim.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.