Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Bu Tarz Benim
Dilruba
haklısınız. ben ezgiyi bu kadar diye hiç düşünmemiştim. bir anne olarak haksız davranmasını. nefret ediyorum senden. ve bu programdan izlemek bile istemiyorum tuğce gittikten sonra. tamm sonunda 4 tane tarz kızlar kalıpta onların arasından gitse bir şey demem ama gidecek ve tarz olmayan kızlar varken tuğcenın gitmesi haksız. bugun ikizler 5 almalıydı hep. özlem 5 hakkedmedi ve ayşegülde ayni. bugun jurılerımız haklı puan verselerdı eylenme için bugunku kızların yerınde başka isimler olucaktı. bugunden itibaren izlemek istemiyorum bu programı. haksız jurıler olucaksa yarışma yapmasınlar. tuğçe sen üzülme sen güçlüsün. senin sadece ayakkabına 4 verdi özlemin ekskleri çoktu ona 5 verdi. gizem ayşegül gidin artık nefret ediyoruz sizden artk. bugun urkan beyle ve nur hanımda haksızlık oldular.
bu yalan dunyada haksızlık yapan herkez bunun bedelini verecek.ayşegul sen bir dedi koducu kadınsın gizem sen sadece kendini göstermek için gelenlerdensin özlem sen tam oyuncu sen ne 99 yada 101 sin.keşke sadece ayşenur. ezgi tuğçe ve ikizler kalsaydı ben bu yarışmayı dahada zevikle izliyecektim. çok haklı ve doğru konuştun ayşenur. hayatın sonuna kadar böyle ol
lütfen arkadaşalr tarzı olmayıpta elenen arkadaşlar hakkında yorum yazmayın bu tarz yarışması.