Big Brother Türkiye - sosyal hayatın içinde yaşadığımız çevrede,akraba

Big Brother Türkiye Big Brother Türkiye
sosyal hayatın içinde yaşadığımız çevrede,akraba eş dost arkadaşlık ortamlarında, çeşit çeşit tür tür, insan ilişkilerine bazen mecburi, bazen isteyerek diyalog ve muhatap olduklarımız vardır.bu yarışma içerisinde yarışmacılara bakarken kendi etrafımızdaki kişiliklere ve karakterlere benzettiklerimiz olur.
hiç birisi ne akrabam ne dostum. tanımam etmem,kazanacakları ödül her ne ise, bana bir faydası da yok lakin,yarışırlarken bize sundukları yaşam ortamındaki kişilikleri itibari ile hepsinin analizini şahsım adına kendimce yaptım.bir sonuca vardım.
yapım şirketi olsun,tv kanalı olsun menfaatlerin para oyunlarının fazlaca döndüğü şu yalan dünyada umarım seyircilere bir haksızlık yapmazlarda hak eden gerçek yarışmacı şampiyon ilan edilir.bu milletin enerjisi haksızlık karşısında basınçlı bir ah olarak döner, sonra keşke dersiniz.gönlüm burada başından beri evin zorlu pskolojisiyle başa çıkabilmiş,duruşuyla benim kalbimi kazanmayı becerebilmiş bir bayanı, birinci görmeyi istiyorum.onun adi gökçen.kendisini seviyoruz başarılar diliyoruz.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.