Ana Ocağı - selincim ilk haftada favorim ebru idi..ve oda kazandi. 2.bolumde

Ana Ocağı Ana Ocağı
selincim ilk haftada favorim ebru idi..ve oda kazandi. 2.bolumde buşraydi fovorim ki oda kazandi. bir cok hallerde benim favorilerim kazanir. gecen hafta haric. bu hafta benimde favorim yok. ayrica hevesim bile yok.sanki hülyanin kazanmasi beni programa karsi sovuttu:((ama ins bu hafta 1 favorim olur ve oda kazanir.anneler icinde en cok selva anne cok tatli ve temkinlidir. keske gecen hafta hülyanin ismini diyilde nazan yada fatimanin ismini verirdi.birilerine bed dua eden kazanmamaliydi.!:((
ana ocginin dunku bolumu cok guzeldi. ilk gorev seker pancari toplamak idi.zeynep bu gorevin birincisi oldu.hak eden kazandı.daha sonra sinemin babasi mustafa bey geldi.cok mutlu oldum onu gorunce sinemde geldi sandim ama sinemin isleri var dedi.bi baska bolumde oda gelide ins..selva anne eski bolumleri hatirlatti.gercekten kizlarin agladigi o bolumde bende cok aglamistim.anne ile ilgili cok guzel sozler soyluyorlar.o konusmalardan sonra anneme nasil sarilmamin onemli oldugunu ogrendim..
gittikce anadolu yemeklerinide ogreniyorum..ummiye anne mersinli oldugu icin mersin yemekleri bisiriyorlar.1 kere tantuni bisirdiler.en cok hatirladigim tantunidir.2.gorev maklube bisirmektir.gül anne maklubeninde mersin yemegi oldugunu soyledi.bence makbule mersin yemegi diyil..şaşırdım. ama gunun hak edeni gonlumce oldu.zeynep gunun hak edenidir.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.