Alabora - yazıyorum o zaman ben de! maja: tek dürüst kişi, durmadan hakkı

Alabora Alabora
Bu sefer tamamen geri döndüm.
Bayan
Antartika
12/12/1999 (25)
yazıyorum o zaman ben de!
maja: tek dürüst kişi, durmadan hakkı yeniliyor.
ufuk: çok arttisti, gittiği iyi oldu. maja'nın üzerine yürüdükten sonra "bir bayana bu yapılmazdı, gerçekten çok pişmanım." diyip kendini kurtarmaya çalıştı ama olmadı.
umut: züppe biri. oy almak için maja'yla sürekli kavga ediyor. bir sözü de var "aman arkadaşlar maja'ya birşey diyemezsiniz türkiye onun arkasında." halktan destek alamayınca belki ilgi çekerim diye düşünüyor. ceren'le aralarında birşey olduğunu sanıyor bu konuda çok aptal.
celal: turabi olmaya çalıştı ama yemedi. gitse de olurdu gitmese de, çok fark etmedi.
ceren: tam bir şeytan. yüzlerine gülüp arkalarından konuşuyor. umut'la aralarında hiçbirşey yok, orada umut ceren'le aramızda birşey var dedikten sonra sara'ya gidip "neden böyle dedi bilmiyorum." diyor. içten pazarlıklı, sevimsiz biri.
savaş: ergen destekçileri sayesinde uçar. kişiliksizin teki. sevgilisi varken başka kıza bakabilen şekilsiz ve dııııtt dııtlık biri. aşırı yakışıklı değil.
ezgi: masum kız rollerinde. ama kişiliksiz, karektersiz, basit bir karakter. sevgilisi olan birine göz koymuş, savaş da kişiliksiz olunca müthiş bir aldatma yaşandı. ezgi'yi tutanlara şaşırıyorum. güzelliği de sıfır.
seda: çok sorun değildi ama orkun'un gitmesindense seda'yı tercih ederim.
orkun: adam gibi adam. insan işte ya insan. duygularını içinde yaşayan, bu teknedeki nadir temiz kalpli kişilerden.
sara: bana kalırsa yaşlı ve sevimsiz. ceren'le kötü kardeşler gibiler. dedikoducu, çirkin bir karakter. oyun alıyor olması onun harika bir karakter olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.
behçet: sevimli ama bazen kafayı yiyor.
buket: kısa sürede susturuldu. daha onu tanıyamadan ekranlardan silindi.
yiğit: yavrum çocuğum masalıyla korunmaya çalıştı ama beceremedi. sevimsiz,tipsiz ve içten pazarlıklı. saçlarının şeklinden nefret ediyorum.
nihal: miley cyrus tarzında, cesur kız. eskiden onu tutuyordum ama maja'ya sataştığından beri ondan nefret eder oldum. düdük sesli nedir abi ya, allah öyle ses vermiş. terbiyesiz, gıcıklaşan bir tip.
düşüncelerim budur.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.