Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Zuhal Topal'la Sofrada - ahh umut ahh sen çok ariyacaksin lütfiye gibi
Zuhal Topal'la Sofrada
ahh umut ahh sen çok ariyacaksin lütfiye gibi hanim oturmasını kalkmasını bilen,kibar,narin bir kizi .sırf annesiyle sorun yaptın nerde bulacaksın onun gibi güzel hanimefendiyi.belli de olmaz lütfiye gibi hanim,narin kibar bir talibim gelebilir.birkan sevgi mademki daha önce tanismiyorlarmis ne çabuk o o medyadaki görüntüleri çekmişler hayret .nasıl bir namus anlayışıdır bu zuhal ganimda demediği peki o görüntüleri ne çabuk çektiniz daha nisan nikah yok diye neden sormadı? yoksa ordaki adaylarda selin olayı gibi normal mi? kizi üç aylık hamileyken adaylara çıkarmışlar.demek sevgi birkan ayrılsa o görüntüler medyaya siz masa sevgide hamile olabilirdi !!!
ya can suya be demeli .devamli hanife,sevgi ,cansu istenmiyor ama inadına üçünde çıkarmaya devam etmeleri reytingleri düşmesinden belli ..
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz