Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

Yemekteyiz - bu yarismacilari kim seciyor?hic mi sormuyorsunuz yemeklerin icinde

Yemekteyiz
Yemekteyiz

bu yarismacilari kim seciyor?hic mi sormuyorsunuz yemeklerin icinde yiyemedikleri, herhangi bir alerjileri varmi veya yedikleri seylerde sinirli olduklari var mi diye. eger varsa yarismaya kabul etmeyin lutfen.cunku bu yarisma dort kisinin agiz tadina gore yapilmiyor,eger alerjiniz,yiyemediginiz birseyler varsa katilmiyacaksiniz bu programa ve bu insanlari lutfen almayin bu programa.siz yemek seciciyseniz,herseyi yemiyorsaniz,herhangi bir yiyecege alerjiniz varsa katilmayin.izledigimiz cogu kisiler programa katilan,sanki evde patlamaya hazirlanmis ve falancanin evine gideyimde herkeze zehir edeyim diye yola cikan cok kaba insanlar. eger bir gece once kocanizla kavga ettiyseniz veya erkek arkadasinizdan ayrildiysaniz ertesi gun baskalarindan cikarmayin.10 bin lira icin su dustukleri duruma bakin,hayretle izliyorum.(yazdiklarim herkez icin gecerli degil)onceliklede misafire ne cesit yemek ikram edilir onu ogrenin,misafire makarna ikram edilmez,o yemegi siz evde cocuklariniza yapin,bu kanal yiyeceklerinizin parasini oduyor.
bes kilo domates,bes kilo pirinc,5 kilo seker,bes kilo un..siz ne yapiyorsunuz ya, 6 aylik kanal oduyor diye erzaklarimi depoluyorsunuz.(herkez yapmiyor)bu ne arsizliktir.
bes kilo domates,bes kilo pirinc,5 kilo seker,bes kilo un..siz ne yapiyorsunuz ya, 6 aylik kanal oduyor diye erzaklarimi depoluyorsunuz.(herkez yapmiyor)bu ne arsizliktir.

Paylaş


Oy Ver

7

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol

Yorumlar

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol
reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur TV