Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Ütopya - kurre hala pislik atmaya çalışıyorsun. anlatamıyorum kiii lerini
Ütopya
kurre hala pislik atmaya çalışıyorsun. anlatamıyorum kiii lerini biz internetten izledik zaten . senin hüsnü kuruntun komplekslerin gelen bayan yarışmacıların hep seni rakip gördüğünü söylemen ... kısaça sadece kendini dünyanın merkezi zannetmeni sağlayan kıskançlığındır sonunu hazırlayan. aslında senin için semih in sahte ve amaca yönelik ilgisine kandığın için üzülmüyor da değilim ama cafeden gidenlerin ardından yaptıklarınızı hatırlayınca ııhhh üzülemiyorum
semih i dışarıdan savunmak için kurre den iyi taraftat bulunamazdı. panaromada kurre show. hala meral e pislik atmaya çalışacağına önce kendini pakla. semih sana mı ağlayacak komiksin kızım sen ya. samimiyetsizce sarf ettiğin saygı duyuyorum bir şey demiyorum sözlerini cafedeki arkadaşların sizin yaptıklarınıza karşı yanıt verirken söyleyebilseydin anlam ifade edebilirdi. sizin yani semihgillerin zoruna giden ne oldu biliyor musunuz dün semih diyordu ya serkaann sen bizi eleyemezsin serkaannn .bizi elerseniz bilin ki başka bir şey vardır serkaannn.
işte yanıtı. hala ikinizin de en azından semih in oyun oynadığınıb düşünüyorum. basitçe bizi ayırdılar sahteliğiyle aşk gibi bir oluşumu durumunuza alet etmeyin. arkanızdan söylend dediğin lafların bin mislini söylediniz ama bir türlü iğneyi kendinize batıramadınız.
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz