Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Ütopya - ütopyanın ilk günlerinde şartlar gereği hep beraber yatıldı!
Ütopya
ütopyanın ilk günlerinde şartlar gereği hep beraber yatıldı! tasvip edilir veya edilmez! ama sonradan bölümlere ayrıldı! iki yatak odası meydana geldi! her yerde kamera oluşu, 24 saat izlenmesi semih'in sürekli kızların odasında bulunması orda uyuması uygun değil! orada yatan bayanlar bunu istemiyorlarsa semih yatamaz. madem semih çok saygılı biri o zaman bunu saygıyla karşılaması gerek! taraf olacağız diye karşılıklı iftiralara gerek yok! buketin iç çamaşırı ile dolaşması kendini ilgilendirir, semih'in kızların odasında yatması ile ne alakası var? ikisi çok farklı! rahatsız oluyorlar, istemiyorlarsa semih girmeyecek.
anlayamadığım... normalde tasvip edilmeyecek her hareketi semih le kurre yapınca neden bu kadar hoş görülür oldu? yapılan edepsizliklere neden göz yumuluyor?
isterse semihle kurre aynı yatakta yatsınlar ama başka bir oda yapsınlar kendilerini diğer kızları rahatsız etmeye hakları yok! yada madem çok hoş görüşlü olduk, kurre yatağını semih'in yanına taşısın!
problem aynı yatakta yatmak değil, semih'in sürekli kızların odasında uyuması!!! bulunması!
türk insanın değerleri olan, ar, namus, edep bunları semih'i savunacağız diye bu değerleri hiçe sayıyorsunuz yok etmeye çalışıyorsunuz!
madem semihle kurrenin yaptıkları hoş karşılıyorsunuz ... o zaman bukete laf atmayacaksınız! buketin çamaşırla dolaştı diyorsunuz... birileri bundan rahatsızlık duyup şikayet ettimi?
biz yapılan hataları alkışlamıyoruz cafe den biri diye! siz semihçiler maşallah hoşgörülü modern insanlarımışsınız!
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz