Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

Survivor - hanzade konusmaya başlayip yunusemreyi alttan korumaya başlayinca

Survivor
Survivor

hanzade konusmaya başlayip yunusemreyi alttan korumaya başlayinca ekstrayi kapattimmm.sadece kadinlara degil yunus erkeklerede karsi takimada etmedigi küfurrr kalmadiii.bir erkek kadina laf söylerkennn once annesini bacisiniii kizini düsenecekkk...hanzade masal okumaaa.yunus yanimda o küfurleri edecekkk 1 dk.durmammm oradaaa.neden bahsediyorsunuz sizzz..çer cöpleee sen al tek bacağinida git burdan demekkk.arsindakini farkiniii hanzadeee oturdaaa düşunnn.sonuna kadar haksizzz yunusemreee.onu destekleyenlerde onun gibi olanlarrr..
hanzadeee yunusu savunuyirsunyaaa..zaten kadun kadinin arkasinda durmadigi için adamlar aziyorrr.yunus gelsinn senin sülalene kufur etsin o zamannn..
yunusu savunan hanzade ve ihsanaa..yunus bir kere sadece küfur etsinn .ne diyecwkler bakalumm.herhalde alkis tutacaklarrr.yazikkk yaaa..
furkann hanzade övme boşuna biz biliyoruzzz.yaristigi sene nal toplayan..poyrazin kanatlari altinda olannn...kendi capinda yorum yapiyor iste..onu koşulsuz destekleyen ihsan tarkannn..hahahaaa..
özellikleee kadinlara kufür eden yunusu savunannn hanzade benim gözumdeee sifirdirrr...

Paylaş


Oy Ver

7

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol

Yorumlar

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol
reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV