Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Survivor - yorumcukarin bazilari iyi izlemiyor sanirim.ogeday cok yarisiyor
Survivor
yorumcukarin bazilari iyi izlemiyor sanirim.ogeday cok yarisiyor diyorsunuz.biraz matematiginizi kullanin orada elif ve berna kac kere yarisiyorsa o da o kadar yarisiyor.neden bir insani magdur gostermeye calisiyorsunuz anlamiyorum.
kizlar dort kere yaristiysa o da dort kere yaristi.unlulerde cok fazla erkek yatismaci kaldiysa gonullulerde birtek o kaldiysa bunun sorumlusu ilk once bernadir sonra da sizlersiniz.madem o kadar uzulecektiniz onun tek kalmasina diger yarismacilara sms atsaydiniz da elenmeselerdi.ayrica bu magdur gosterme durumlari filan hic final smslerine islemiyor.merve aydin hep oyle tek kaldi ama hep ikinci oldu.
dun ogeday 4 kere yaristiysa berna ve sabriye beser kere yaristi.ogeday takimina 1 sayi getirde ve berna ogeday hic sayi alamadi dedi.sizler birseyleri kafaya takacaksaniz bunlari kafaya takin.ayrica sabriye bes oyunda 3 galibiyetle takimina 3 sayi getirdi.sizlerin mantgina gore ilerlersek vah sabriye tek kaldi sabriye kac kere yarisiyo sabriye magdur sabriye dememiz lazim.bu ogedaya bu kadar ah vah etmenizin manasi nedir anlamiyorum.parkurlar zaten basit.onun oynadigi parkuru elifte oynuyor ve o 6 kere yarisirsa elifte 6 kere yarisiyor.o durumda bir bayan olarak elifin yarismasi daha buyuk magdurluk olmaz mi.neden ah elif vah elif demiyorsunuz.
biraz objektif bakin su yarismaya.
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz