Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Survivor - gecensene deli gibi merveyi destekledim de ne oldu.merveye
Survivor
gecensene deli gibi merveyi destekledim de ne oldu.merveye kaybettirdiler.bu senede gonlumden nagihan geciyor.ama onuda kazandirmazlar.o yuzden arada izliyorum.finaldede haksizlik opacagini dusunuyorum.boyle adaletsiz duzen olmaz.nagihan tam erkeklerle yarisacakken sakatlandi.kiz hesap kitap yapmiyor.eger yapsaydi odul oyunu icin sakatlanirmiydi.
hersey bos.kadin bebegini birakip oraya gitmis.finale geldi sakatlandi.belkide elenecek.herseyde bir hayir vardir.baslarda baskalarinin aklina uydu o yuzden halkin gozunde yanlis profil cizildi.simdide toparlayamadi.arada izledim.ama izlemiyorum finalede bakmam.sinirlerim bozuluyo.kendi kendimi hasta ediyorum.ne gerek var boyle fanatik olmaya.merve icin kac kisiyle tartistim.evimin huzuru bile bozuldu.ne sacma.ne gereksiz isler yapmisim.sizede soyluyorum baskalari icin tartisip birbirinizi uzmeyin.degmezzz.
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz