Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Survivor - 00:46 gerçekten oldukça uzak bir yorum yazmışsın.
öncelikle
Survivor
00:46 gerçekten oldukça uzak bir yorum yazmışsın.
öncelikle dün serkay atakan, semih ve yunus olmak üzere herkesi yendi. ikincisi seçme sırası gönüllülerde iken ilk ibrahim seçim yapıyor ve yunus'u seçiyor. sonra atakan çıkıp mecburen serkay'ı alıyor. seçme sırası ünlülere geçtiğinde atakan ilk çıkıp ibrahim'i seçiyor serkay da yunus veya semih'i ( bence aralarında pekde bir fark yok)
serkay hiç bir zaman kolay oyuncuyu seçmiyor kolayı her zaman ibrahim'e bırakıyor. survivor'ın başındada böyley di bu. semih , morgül ve yunus'u seçerken o hep atakanla yarıştı. sevdiğimiz oyuncuyu destekleyeceğiz diye gerçekleri saptırmayalım.
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz