Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Survivor - 12:21 ben de aynı şeyi baştan beri nagihan için düşünüyorum
Survivor
Objektif
Bayan
1/1/1984 (41)
12:21 ben de aynı şeyi baştan beri nagihan için düşünüyorum ona verilen doping bitirilmiş olmasın. kadının yüzü gözü ve yanakları şişti survivorda.
damla'nın başarısını neden kabullenemiyor kimse. haksızlık , şike ,doping demediğinizi bırakmadınız.
mantıklı düşünün, damla çok uzun zaman sakattı oynayamadı . sakatlığından önce de nagihanla başa baştı. sakatlığı bitti başlarda yine yarı yarıya kazanıyordu yalnızca iki hafta devamlı yenildi o hafta hep açlardı ve aynen nagihana olduğu gibi başaramıyorum pskolojisine girmişti ve son beş oyundur da kazanıyor. damla da başarılı bir yarışmacı ister kabul edin ister etmeyin ,
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz