Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

İşte Benim Stilim - orda bu kalsin birinci olsun diyebilecegim kiz kalmadi

İşte Benim Stilim
İşte Benim Stilim

orda bu kalsin birinci olsun diyebilecegim kiz kalmadi gibi birsey.elinizi vicdaniniza koyarsaniz gulsah hak ediyor.simada bugun soyledi zaten.ayrica simada onceden diskalifiye edilmisti en azindan finali gormek hakki.
ben hep ikizleri destekledim keske onlar olsaydi emelide begenirdim.ama cigdem gercekten oynuyor bence.nihal aysegul aysenurda oynuyor ozdenide sevmiyorum.
uzgunum ama finale en antipatik bulduklarim katildi.ezgiyide sevmiyorum cok itici duruyor.guvn vermiyor kusura bakmasin.nerde ikizlerim nerdeee.
nurella niye gitti cokpara aliyor reyting getirmiyor.zaten gelecek olan juriyle onceden rekabeti vardi.ayrica unluler yapilacaksa belki sevmedigi unluler vardir istemiyordur.kizlarada cok haksizlik yaptilar belki vicdanlari sizladi cok tepki aldilar.reyting getirileri bile yok.bende olsam giderim.hem onlar bence baska yarismada juri olcaklar.boyle cok daha guzelsin baslicak.onda olcaklar bence.
neslihan yargici gelirse yarismayi izlemem.eski aile sosyal c. bakani fatma sahine zamaninda bir ton laf saymis.fatma hanima saygim buyuk.bu yuzden neslihan hanimi izlemem.

Paylaş


Oy Ver

7

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol

Yorumlar

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol
reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur TV