Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
İşte Benim Stilim - hayır ben normalde çok objektif biriyim ama bu kız beni
İşte Benim Stilim
hayır ben normalde çok objektif biriyim ama bu kız beni bile çileden çıkardı. resmen saçmalıyor yani sen bir yarışmada birinci olduysan bu senin herkese göre güzel olduğunu göstermez. nasıl bir düşünce tarzı katiyyen anlamıyorum sonuçta o yarışmadaki juri de bir kaç kişiden ibaret bu onların düşüncesi onların kararı ne yani herkes onlarla aynı düşünmek mecburiyetinde mi? nasıl bir bakış açısı var simanın bir türlü anlayamıyorum sanki eğitim seviyesi sadece ana okulundan ibaret. ben önce özel hayat konuşuluyor karakter tahlili yapılıyor diye çok sinirlenmişdim ama şimdi düşünüyorum da buna herkes kendisi izn veriyor. simanın da üzerinden reklam yapılıyor herkesin üzerinden reklam yapılıyor ve onlar da buna izn veriyor juri bile. acaba simanın surat ifadesiyle ilgili yorum yapmak kimin ne haddine kim tüm bunlara izn veriyor tabii ki simanın kendisi. izleyici de bu durumdan memnun seviyor ve izliyor. sırf reyting için birileri herşeye hazır görünüyor. ne söylene bilir ki bir azcık seviye eğitim kültür...çok değil bir azcık.
sima hangi millete mensup olduğunu söyledi herkeste duydu o azerbaycanlı kısa versiyonda azeri yani. bence hangi millete mensup olduğunu bilen yada bilmeyen herkes aynı. bunun bir önemi yok.ayrıca kişisel fikir söylerken hakaret etmeye gerek yok gerçek zavallılık budur. ama sonuçta hiç kimseyi hedef alıp söylemiyorlar herkes genel olarak her hangi bir konuyla ilgili kişisel fikrini söylüyor benim gibi:)
izlemiyorum çok saçma:(
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz