Bilgisayar Versiyonunu Kullan!

Bu Tarz Benim - bu ne biçim yarişma arkadaş bir kere izledim fenomeni

Bu Tarz Benim
Bu Tarz Benim

bu ne biçim yarişma arkadaş bir kere izledim fenomeni oldum.her gün olmasi ayri bi güzel merakla ne olcak diye bekliyorum.ben nuru tutuyorum tavirlari hareketleri,konuşma uslubu,gerçekten takdire değer.
yine nur üzerinden oyunlar oynanmaya başlaniyor.orda bazi kocaman mikserler ortaliği kariştirmaya başladi.
en çok beğendiğim şeylerden bir tanesi de jürinin tutumu gerçekten hakliya hakli haksiza haksiz diyebiliyorlar.tarafsiz ve adil olduklarina gönüldennn inaniyorum.
ayşegül artik kendini tekrar etmektan vazgeç inan şu konuşmandan çok skildik artik özleme sürekli başkalarinin kiyafetleriyle gelip tarz olduğunu söylüyorsun.evet bir kaç defa dedin artik kendini tekrar etme sürekli özlemle dalga geçiyorsun ayip.tam bir şimarik kiz edasinda tavirlarin var.seni de seviyoruz ama bu tarz tutumlarin seni olumsuz sergiliyor.
veee gelelim ivana sert'Ê çok tatli çok dobra bayiliyorum ivanaya .
yarişma güzel çok keyif ve beğenerek izliyorum :-)

Paylaş


Oy Ver

7

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol

Yorumlar

Yorum Yaz


Giriş Yap Üye Ol
reklam veriletişim • © 2025 YazarOkur TV