Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Bu Tarz Benim - bazı arkadaşlar ayşegül sen olduğun gibisin işte yok
Bu Tarz Benim
mizyon
Bayan
10/2/1986 (39)
bazı arkadaşlar ayşegül sen olduğun gibisin işte yok bilmem ne diye yorum yapmışlar. olduğun gibi olmak, saygısız, kıskanç fesat ve tahammülsüz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. olduğu gibi eyvallah kimse oynadığını düşünmüyor ancak biraz kaliteli ve kontorllü olması gerekiyor. 15 yaşındaki kızlar bile daha dikkatli iken onun ben buyum diyerek istediği saygısızlığı yapmasını kabul etmiyorum. bu bir yarışma isteyen istediği tavrı yapabilir birbirini ama ben bir izleyici olarak bu çirkinliği izlemek istemiyorum.nur oynuyo veya değil ben ekranda nasıl durduğuna bakarım. tarz görmek istiyorum. zaten bu programı bu hale getiren nur yerlitaştır. artık daha seviyeli bir program izleyebilmek adına sizleri kaliteye davet ediyorum. teşekkürler.
özlem zamanında ciddi sorunlar yaşaamış psko bir arkadaş. saygısızlık yapmadan önce bir düşünün. ayrıca aklıyla ve kültürüyle hepinizi 5e katlar 10 la çarpar.
Paylaş
Oy Ver
Yorum Yaz
Yorumlar
Yorum Yaz