Zuhal Topal'la Sofrada - zuhal hanim, kusura bakmayin ama hayatimda bunun

Zuhal Topal'la Sofrada Zuhal Topal'la Sofrada
Can Kesikli
Erkek
New York / USA
16/7/1977 (47)
zuhal hanim,
kusura bakmayin ama hayatimda bunun kadar abuk sabuk bir program gormedim. birkere o daracik kiyafetler icine girmeye calisan ne istedigini bilmeyen, garip sacli adamlarla, biblo kiyafetlerinde olan, barbi yaratik seklinde, suslu, kafasinin icinde bos dusuncelerde olan, kisilikleri daracik elbiselere skistirilmis, rahatsiz karakterli kizlarla kadinlarla, iki kelimeyi bir araya getirip konusamayan, ayni cember icinde ayni kelimelerle, karpuz cekirdegini doldurmayan konusmalarla amma uzattin bu programi? programiniz ne ogretiyor belli degil, deve guresine donuyor zaman zaman ne zaman fark edeceksiniz?
programinizi egiticilik ve insanlara yol gosteren, secimlerinde yardimci olmak amaciyla, piskoloji uzmanlarinin program icinde yorum yapacagi bir sekle dondursen, insanlari dusunce ve konusmalarinda skistirmadan acik ve oz olarak konusturun, zirt pirt sansur yapilmayla sessiz film izlemek icin laurel & hardy seyretsek daha iyi yani. ne haraketlerinizde, ne sozlerinizde, ne kiyafetlerinide ozgurluk yok, hepiniz ekranda gosteris yapiyorsunuz olmayan bir seyi, kisilik!
ayrica, su ayni kisileri cikart artik programdan yada sinirla belli donemlere, artik belli, ne soyledikleri yada soylicekleri, yeni kisiliklere yer ver, ayni yuzleri gormekten star tv nin esir alindigini dusunmeye basladik artik. o kiyafetleri ve sac yapimini kim duzenliyorsa program arkasi, onuda bir kiyafet ve sac design okuluna gonderin. corapsiz kisa dar pantalonlarla erkekleri homosexuel tipinden cikartin yazik bu cocuklara, kizlarida makyajlar bogup, olduklarindan daha guzelmis gibi gostermeyin de biraz dogallik gelsin programa, yazik hersey ne kadar yapmacik...

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.