Survivor - survivor panoramalarda yorumcu olan tuğçe ablamız ne kadar üstten

Survivor Survivor
🤗HİLMİCEMCİM🙂🤓🤓
Bayan
Amasya
4/9/1995 (29)
survivor panoramalarda yorumcu olan tuğçe ablamız ne kadar üstten konuşuyor öyle. dünyayı ben yarattım modunda. bazen merak ediyorum bu insanlar ne yiyip ne içip bu hale geliyor. gerçekten izlemek istemiyorum onu. konuk olanlara avukat gibi suçluylarla röportaj yapıyor gibi sorgulayıcı tavrı çok kötü. her şeyden önce bir yorumcu gibi değil. sanki podyuma çıkıyorlar anlamıyorum. beni götürün herkes hakkında çok iyi yorum yaparım objektif. bu günkü bölüme gwlirsek bahaneler kralı adem her oyun kaybedişinde yine şansa bala kazandı gibisinden konuşuyor. sanki adem yenilmez bir insan. madem onlar şansa kazanıyor o zaman sen zaten şansa kazanıyorsun adem. gönüllerin dedikodusunu yapmaktan usanmadılar. onları küçümsedikleri zamanları unutmadık. özellikle sema yaptığını şuan kendi yaşıyor. ilahi adalet. başta hilmi💓murat💓anıl💓nagi💓damla. tabii damla biraz sinsi kabul ediyorum.
şampiyon gönüllerdem çıksın istiyorum. ilk baştaa hilmicem tabii. hilmide çok eleştirilere maruz kalmıştı ve şuan en iyisini yapıyor. 2013 senesinde murat sayesinde şampiyon oldu dedliler 2015 te turabiyle arkadaşlığın yüzünden şampiyon olamadın dediler. ne yapsın muratı sevsede ayrı çok samimi olamıyor garibim
merve aydına bir alkış turabiden de fazla bu kadar kameralara oynayan bir arkadaş görmedim. çok üzgünüm ama annesinin hastalığını gündeme getirmek ne büyük bir duygu sömürüsü. faxla sinir oldum. hepimizin hayatının zorlukları var bu şekilde ilerlemek çok yanlış. turabi bile gözüme sempatik geliyor.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Programlar ::
:: Program Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.