Survivor - selamlar:) bu seneki formati begendim ama gönüllüler takimina

Survivor Survivor
selamlar:) bu seneki formati begendim ama gönüllüler takimina haksizlik olmayacakmi? karsilarinda survivoru daha önce tecrübe etmis isimler var. bir sifir maglup baslayacak gönüllüler. formatin orasini begenmedim:(
artik turabi merve aydin hilmi cem gibi all stara katilmis yarismacilari görmek istemiyorum ben. hilmi cem ve merve aydin bir nebze kabul edilebilinir. hilmi all starda etkili olamadi. mervede 2014 sezonunda etkili degildi. ikisininde yildiz olarak parladigi bir sezon var sadece. ama turabi? 2014 te ve all starda adini baya duyurdu iki sezonda da. 2014 te gökhan nasilsa para kazanir diyerek onu sampiyon yaptilar. all starda da mervenin babasi sampiyonlugu altin tepside sundu ona:/ bir isim düsünün.. o denilince akla ilk gelen vasifi survivor yarismacisi olmasi. tamam ün'e sahip oluyorsun survivor sayesinde fakat artik biyografinde meslek yerine "profesyonel survivor yarismacisi" yazacak kadar çok özdeslesmemeli yarismayla. bu sezonluk yarisma bu. 3 kere katilirsin ama 4 cisi olmaz. baska bir isle adindan söz ettirmeli artik turabi:) turabi denilince aklimiza insanlari sallama çay yapmasi, sakatatçi dükkani reklami gibi olan sevinç gösterileri gelmemeli aklimiza, eger bu sanat camiasinda kalici olmak istiyorsa:)
serkayimin katilmasini çok isterdim ama düsününce iyi ki katilmiyor. serkay sadece survivora bel baglayacak kadar vasifsiz biri degil. onu baska platformlarda görmeyi çok isterim . ki yetenekli de çocuk:)
bu kadroda serkan ercan ve zafer meteyi isterdim. serkan sakatlik nedeniyle elenmisti. zafer ise diskalifiye olmustu. ikiside halk oylamasiyla elenmedi. onlarin hakkiydi burda olmak:(
su isimlere baktigimda sadece murat ceylan'i destekleyebilirim. onu 2013 te sevmiyordum ama almeda ile sundugu "para bende" programinda çok sevdim murat'i:) ilk all starda da olmasini isterdim onun. kismet bu seneyeymis:) insallah sampiyon olur bu sezon!
👉murat ceylan👈

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Programlar ::
:: Program Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.