Masterchef Türkiye - ayaz diyor ki, hep güney doğudan gelen ve kendisini eksk

Masterchef Türkiye Masterchef Türkiye
ayaz diyor ki, hep güney doğudan gelen ve kendisini eksk ve düşük gören gençlerin masterchefte ceket giymesini hayal etmiştim, iyi ki ebru şef de buraya bunun için geldi, iyi ki bizim yöremize ait yemeği yaptı, kendisine çok teşekkür ederim. hep güney doğulu bir genç olarak bu ceketi giymeyi hayal etmiştim dedi. verirlerse giyersin tabii! önemli olan onların vermesi, vermeselerdi giyemezdin hiç bir zaman! önemli olan onların yani şeflerin bu kadaaar başka şehirlerden, özellikle de istanbuli ankara, izmir'den gencin arasından sana o ceketlerden birini layık görmeleri! onlar gördükten sonra neden giymeyesin ki??? danilonun ise bir yabancı olarak zaten bu konuda yorum bile yapmaya hakkı yok, çenesini tutsa iyi olacak!


ne demek bu şimdi? yazık değil miymiş gamzeye, büşraya??? ne demek bu ya? onları burak kaya mı eledi?? elemeseydiniz! burak kaya sen neden benim moralimi siz bozdunuz, yapıp edip sonra da zeytinyağı gibi üste çıkıyorsunuz??!! demiyorsun??? burak kayayı elemeden önce hazırlık mı yapıyorsunuz? şimdiden günah mı çıkarıyorsunuz! siz ne uyanıksınız böyle!

boş ver burak kaya, üzülme sakın. belli bu yarışmanın nasıl biteceği. çok belli hem de. sen elinden geleni yap ve bu yarışma da artık bitsin, çok sıkıldık çünkü! gerçekten bitsin! sen de üzülme, boş ver, ceketi de boş ver, ödülü de boş ver, şampiyon zaten belli, metin. o yüzden üzülme, boş ver. sen zaten kendini kanıtlamışsın. buradan bir ödül alsan ne olur, almasan ne olur? boş ver.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.