Masterchef Türkiye - fatma nur kadınlar elenmesin diyor ama bu kadın

Masterchef Türkiye Masterchef Türkiye
fatma nur kadınlar elenmesin diyor ama bu kadın dayanışmasını sadece kendisi için istiyor ve aslında en büyük kadın düşmanı kendisi! kadın arkadaşları elendiğinde ya da şeflerden eleştiri aldıklarında gözleri parlıyor! yazık hasta bir tip! sürekli bir daha yapmayacağım deyip ağlayıp zırlayarak her türlü şeyi yapan dayak düşmanı çocuklara benziyor! ve bir kere de sus yani, bir kere de konuşma! kusura bakmasın ama böyle giderse eninde sonunda elenecek!
gamze'nin yaptığı ıslak hamburgerler neydi öyle?? kaldırım taşı gibi! kocaman kocaman! islak hamburgerin en büyük özelliği ufak olmasıdır. ama şefler onun her yaptığına neredeyse atlıyorlar kıtlıktan çıkmış gibi! allah muhabbetlerini arttırsın! kadın da kendini masterchef sanıyor haliyle! ona buna sataşmakta, tahrik etmekte bir sakınca görmüyor! kurum kurum kuruluyor! nasılsa arkasından destek görüyor! sırtının yere gelmeyeceğini biliyor. ne mutlu. yani o zaman millet gastronomi falan okumasın belediyenin 3 aylık yemek kursuna gitsin masterchef olsun ne gerek var 4 yıllık eğitime??. ah ne şımarttılar, ne şımarttılar. neredeyse başlarının üzerinde taşıyacaklar ama nedense onların bu davranışlarını normal buluyoruz, başka bir şey beklenemez zaten!
burak kaya yarışmanın en klas, en düzgün, en bilgili yarışmacısı ama ne yazık ki baştan hevesi kırıldı, bir kere tuzağa düştü. ya da düşürüldü. bence onu burada anlamaları mümkün değil. yazık oldu. çok yazık oldu.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.