Masterchef Türkiye - tahsin, pelin'e resmen yeter hamuru daha fazla açma

Masterchef Türkiye Masterchef Türkiye
tahsin, pelin'e resmen yeter hamuru daha fazla açma dedi. sonra da ben öyle bir şey söylemedim, diyerek kazı çevirdi! kadın yarışmacılar içinde azize, erkek yarışmacılar içinde ise hasan birinci! sergen de fena değil, ama diğerleri için aynı netlikte konuşamayacağım. bu yılki yarışmacılar geçen yılki kadar iyi değil maalesef! danilo'yu arada bir parka götürsünler, eline de bir borazan versinler, çalıp eğlensin adamcağız! hade hade! mavi takımı, hade hade kırmızı takımı! diye avaz avaz bağıran bir şef bugüne kadar ne gördüm, ne de izledim!
emre de yapay zekaya benziyor!
kaç yıldır masterchef yarışması düzenleniyor. ilk kez yemekten kil çikti!
bu yılki yarışmacıların çok dikkatli, çok zarif, çok temiz ve çok deneyimli! olduklarını söyleyenler buna ne diyecekler acaba? iğrenç resmen midem bulandı. hiç ama hiç olmayacak, affedilmeyecek bir hata!
ve kıl kırmızı takımdan çıktı!
yazık bu çocuklara ya! gerçekten çok yazık! elenen çocukların gözyaşlarıyla hayatlarını anlatmalarından yola çıkarsak, hemen hepsi travma yaşadığından söz ediyor! yazık yani gerçekten! sadece güzel yemek pişirmek yeterli değil masterchef olmak için, kendisiyle barışık, toplumla barışık da olmak gerekiyor! ayrıca çok temel yemekleri, mesela limonlu turta gibi bir tatlıyı yapamıyorlar!?? oysaki buraya gelirken temel yemekleri çalışarak gelmeliler! bu grup bundan önceki gruplar içinde en kötüsü! içlerinde 1-2 tane bu işi iyi bilen var o kadar! dün gece çok üzülerek ve hayretler içinde izledim! 'yapabildim mi bilmiyorum, ben de ne yaptığımı bilmiyorum!' diyor. kendisine güveni olmayan biri nasıl masterchef olabilir? masterchef demek, ustaların ustası demek! şeflerin şefi demek! bunu biliyorlar mı acaba? hiç sanmıyorum! gerçekten bu çocuklara çok yazık, bunlar bizim gençlerimiz!

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.